Veel mensen proberen zelf de binnenkant van hun woning te schilderen. Maar wij, als vakmensen, kunnen binnen ook echt het verschil maken.  Wij weten welke producten ingezet moeten worden bij de diverse materialen en ondergronden. Binnenschilderwerk wordt gedaan op wanden, plafonds, kozijnen, deuren of dakkapellen. Liever verfspuiten of andere technieken toepassen? Dat kan!

Spuitwerk
Zijn uw wanden of plafonds toe aan een opfrisbeurt? Wij regelen dat voor u via verfspuiten of spackspuiten! Met verfspuiten ontstaat er een gelijkmatig, glad resultaat. Bij spackspuiten wordt er een (kleur)laag aangebracht met een duidelijke zichtbare korrel, ook wel sierpleister genoemd.

Stucwerk
Wilt u de wand(en) glad, egaal en totaal vrij van oneffenheden?  Dan is stucwerk uitermate geschikt. Voor het stucen van een gehele woning werken wij samen met een stukadoor. Incidenteel verzorgen wij kleinere oppervlaktes zelf.

Kleuradvies
Naar aanleiding van uw wensen en vragen kijken we samen naar de verschillende mogelijkheden. Uiteindelijk geven we een advies over bijvoorbeeld uw wanden.

Behangen
Naast schilderen brengt Tjepkema ook allerlei soorten behang aan. De behangwerkzaamheden kunnen uitgevoerd worden voor 1 wand of kamer, maar ook voor (meerdere) grotere ruimtes.

Kunnen wij u helpen met schilderwerk of behangwerk? Neem contact met ons op via het contactformulier en vraag om een vrijblijvende offerte.