Heeft u een lekkage aan uw dakgoot, lek in het dubbelglas of houtrot? Dan moet dit snel en vakkundig verholpen worden. U kunt altijd op Tjepkema schilderwerk en onderhoud rekenen. We werken snel en zijn flexibel. Door onze jarenlange ervaring lossen we met precisie de lekkage op of verhelpen we de houtrot in kozijnen of vensterbanken.

Houtrot reparatie
Uniek aan ons is de specialisatie in houtrot reparaties.  Het hout wordt uitgefreesd, geïmpregneerd en opgevuld met hoogwaardige epoxyhars.

Glas plaatsen
Bij particulieren vervangen we kozijnen en glas. Tijdens een schilderklus blijkt wel eens dat een kozijn vervangen moet worden. En dan is het handig dat wij dit direct kunnen oppakken.

Kleine onderhoudsklussen
Tijdens schilderwerkzaamheden ontbreekt het andere professionals aan tijd, hierdoor kan het zijn dat kleine onderhoudsklussen ook door ons worden opgepakt.  Hierbij kunt u denken aan electra werkzaamheden, het plaatsen van plinten of een aanrecht vervangen.

Schoonmaken
Wist u dat onderhoud aan uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex de levensduur bevordert? Als schilder- en onderhoudsbedrijf uit Vlaardingen bieden wij daarom de service om jaarlijks uw pand te controleren. Dit betekent dat wij schilderwerk en dakgoten schoonmaken en kwetsbare details direct aanpakken om zo verslechtering tegen te gaan.

Kunnen wij u helpen met schilderwerk? Neem contact met ons op via het contactformulier en vraag om een vrijblijvende offerte.